На прво место Македонска нација“ не е орган на политичка партија, друштво, или организација, туку е широка национална трибуна, во која може да соработува секој оној Македонец и Македонка, кој сака да работи за доброто и среќата на својата нација. На македонската национална кауза може да и служи секој чесен Македонец без разлика на неговите филозофски погледи, идеолошки убедувања или партиска припадност. http://mn.mk/aktuelno Mon, 19 Nov 2018 15:45:25 +0000 Joomla! 1.5 - Open Source Content Management mk-mk ОВАА БАГРА НИТУ ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ЈА СПАСИ ОД НЕЈЗИНИОТ НАРОД http://mn.mk/aktuelno/15639-OVAA-BAGRA-NITU-GOSPOD-NE-MOZE-DA-JA-SPASI-OD-NEJZINIOT-NAROD http://mn.mk/aktuelno/15639-OVAA-BAGRA-NITU-GOSPOD-NE-MOZE-DA-JA-SPASI-OD-NEJZINIOT-NAROD

11018302 1385628555085882 4449457566460599980 n

Горазд Росоклија на Фејсбук

]]>
mane@mn.mk (Мане Јаковлески) Актуелно Sun, 18 Nov 2018 20:38:48 +0000
И да дува и да вее и бура да коси, тоа за мене ништо не е - се гледаме вечер пред Собрание http://mn.mk/aktuelno/15638-I-da-duva-i-da-vee-i-bura-da-kosi-toa-za-mene-nisto-ne-e---se-gledame-vecer-pred-Sobranie http://mn.mk/aktuelno/15638-I-da-duva-i-da-vee-i-bura-da-kosi-toa-za-mene-nisto-ne-e---se-gledame-vecer-pred-Sobranie 46380948 2249214378642024 3495914353138335744 n

Денес го славиме денот за Македонцките работи.
18.00 пред Собрание на Македонија.

]]>
mane@mn.mk (Мане Јаковлески) Актуелно Sun, 18 Nov 2018 12:29:29 +0000
Никола Груевски на еден или на друг начин си завзема место во поновата Македонска Историја http://mn.mk/aktuelno/15637-Nikola-Gruevski-na-eden-ili-na-drug-nacin-si-zavzema-mesto-vo-ponovata-Makedonska-Istorija http://mn.mk/aktuelno/15637-Nikola-Gruevski-na-eden-ili-na-drug-nacin-si-zavzema-mesto-vo-ponovata-Makedonska-Istorija alt

На западот реално не му одговараше економски стабилна и независна Македонија

]]>
mane@mn.mk (Мане Јаковлески) Актуелно Sat, 17 Nov 2018 21:17:39 +0000
Ида Протуѓер со расистички испад: Македонците се племе! http://mn.mk/aktuelno/15636-Ida-Protuger-so-rasisticki-ispad-Makedoncite-se-pleme http://mn.mk/aktuelno/15636-Ida-Protuger-so-rasisticki-ispad-Makedoncite-se-pleme
Ида Протуѓер со расистички испад: Македонците се племе! Виктор Трифуновски и одговара: Во слободно општество можеш да бидеш што сакаш, проблемот е во твојата ЕУ

Ида Протуѓер со расистички испад: Македонците се племе! Виктор Трифуновски и одговара: Во слободно општество можеш да бидеш што сакаш, проблемот е во твојата ЕУ

]]>
mane@mn.mk (Мане Јаковлески) Актуелно Sat, 17 Nov 2018 20:42:11 +0000
1 ден до ГОЛЕМИОТ ПРОТЕСТ во Недела, 18-ти http://mn.mk/aktuelno/15635-1-den-do-GOLEMIOT-PROTEST-vo-Nedela-18-ti http://mn.mk/aktuelno/15635-1-den-do-GOLEMIOT-PROTEST-vo-Nedela-18-ti

eden den

СООПШТЕНИЕ ЗА СЛУЖБИТЕ!

]]>
mane@mn.mk (Мане Јаковлески) Актуелно Sat, 17 Nov 2018 20:00:14 +0000
#Бојкотирам: Ново неделно охрабрување од Бејли за 8те #Омразени http://mn.mk/aktuelno/15634-Bojkotiram-Novo-nedelno-ohrabruvanje-od-Bejli-za-8te-Omrazeni http://mn.mk/aktuelno/15634-Bojkotiram-Novo-nedelno-ohrabruvanje-od-Bejli-za-8te-Omrazeni

alt

Ново неделно охрабрување од Бејли за 8те #Омразени да стојат на ветувањето за промена на Уставот. Глас за Амнестија.

]]>
mane@mn.mk (Мане Јаковлески) Актуелно Sat, 17 Nov 2018 15:34:07 +0000
Владата мора да одговори колку пари годишно троши за советниците на Заев? http://mn.mk/aktuelno/15633-Vladata-mora-da-odgovori-kolku-pari-godisno-trosi-za-sovetnicite-na-Zaev http://mn.mk/aktuelno/15633-Vladata-mora-da-odgovori-kolku-pari-godisno-trosi-za-sovetnicite-na-Zaev
alt

Одродената и криминална власт предводена од аболицираниот Заев безмилосно ги троши парите на граѓаните

]]> mane@mn.mk (Мане Јаковлески) Актуелно Sat, 17 Nov 2018 09:31:24 +0000 ПОЗНАТ Е ТИМОТ КОЈ ШТО ЌЕ ТРГНЕ ВО ЛОВ НА НИКОЛА ГРУЕВСКИ-ТРГНАЛЕ ЗА БУДИМПЕШТА http://mn.mk/aktuelno/15632-POZNAT-E-TIMOT-KOJ-STO-KE-TRGNE-VO-LOV-NA-NIKOLA-GRUEVSKI-TRGNALE-ZA-BUDIMPESTA http://mn.mk/aktuelno/15632-POZNAT-E-TIMOT-KOJ-STO-KE-TRGNE-VO-LOV-NA-NIKOLA-GRUEVSKI-TRGNALE-ZA-BUDIMPESTA

altПОЗНАТ Е ТИМОТ КОЈ ШТО ЌЕ ТРГНЕ ВО ЛОВ НА НИКОЛА ГРУЕВСКИ - ТРГНАЛЕ ЗА БУДИМПЕШТА КАКОВ ЌЕ БИДЕ КРАЈОТ

]]> mane@mn.mk (Мане Јаковлески) Актуелно Fri, 16 Nov 2018 20:47:40 +0000 Граѓаните кажаа дека се против промена на Уставот и уставното име http://mn.mk/aktuelno/15631-Graganite-kazaa-deka-se-protiv-promena-na-Ustavot-i-ustavnoto-ime http://mn.mk/aktuelno/15631-Graganite-kazaa-deka-se-protiv-promena-na-Ustavot-i-ustavnoto-ime
alt
Митовска: СДСМ смета дека граѓаните не заслужуваат да слушнат дискусија за договорот со Грција
]]>
mane@mn.mk (Мане Јаковлески) Актуелно Fri, 16 Nov 2018 20:24:32 +0000
2 дена до ГОЛЕМИОТ ПРОТЕСТ во Недела, 18-ти ноември во 18.00 часот http://mn.mk/aktuelno/15630-2-dena-do-GOLEMIOT-PROTEST-vo-Nedela-18-ti-noemvri-vo-1800-casot http://mn.mk/aktuelno/15630-2-dena-do-GOLEMIOT-PROTEST-vo-Nedela-18-ti-noemvri-vo-1800-casot 133

Бојкотирам: Сите што се пријавија за превоз ќе бидат контактирани и имаме обезбеден превоз.

]]>
mane@mn.mk (Мане Јаковлески) Актуелно Fri, 16 Nov 2018 17:02:29 +0000