Среда, 17 Јуни 2009    Печати
Импресум

Oсновач - Главен и одговорен уредник:

manojil kniga

Мане (Манојил) Јаковлески

email_iconmane@mn.mк

facebook.com/mane.jakovleski

 

Горан Митевскиemail_icon Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите goran-mitevski-200

kiro-kiproski

Киро Кипроски

phone_icon

email_icon Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Вебмастер:

dejan_donev_200

Дејан Донев

phone_icon078 207 749

email_icon Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

facebook_iconfacebook.com/donevdejan1

twitter_icontwitter.com/dejandonev

Уредници:

Тихомир Каранфилов gordana photo
Тихомир Каранфилов Гордана Димовска

Slave Nikolovski - Katin

Славе Николовски-Катин

Емил Јакимовски

Емил Јакимовски

   
   
   

Надворешни соработници:

Васил Стерјовски
Васил Стерјовски

Бранислав Саркањац
Бранислав Саркањац
pande_lazarevski
Панде Лазаревски

Violeta Sekovska

Виолета Сековска

Жаклина Трпевска
Жаклина Трпевска
Тодор Петров
Тодор Петров
zaklina_kocevska
Жаклина Петровска

Dzeposki

Александар Џеповски

kostadin-kerpicoski

Костадин Керпичоски

     
       

Иницијативен Одбор:

Мане (Манојил) Јаковлески-МК
Горан Митевски-МК
Јордан Плевнеш - Франција
Александар Ѓорѓиев-МК
Васе Арсова-МК
Звонко Станковски-МК
Биљана Костадиноска-МК
Ставре Џиков-МК
Атанас Бањански - Германија
Марија Јаковлеска-МК
Аце - Кавадарци - САД
Томе Велјановски- Гетеборг, Шведска
Едмонд Темелко - Пустец, Албанија
Трајко Скендеровски - Германија
Архимандрит Никодим Царкњас - Грција
Љубица Даленбург - Берлин, Германија
Иљо Тодев - Германија
Џон Тодоровски - Холандија
Лијана Думитреску - Романија
д-р Тања Димитрова - Берлин, Германија
Јанко Пиркоски - Берлин, Германија
Кире Ангеловски - Малме, Шведска
Благоја - Малме, Шведска
Ташко Јованов-МК
Ниче Димовски-МК
Љубе Спасески - Бризбан, Австралија
Илче Мушарески - Вулонгон, Австралија
Цоле Маркоски - Вулонгон, Австралија
Пеце Ристески - Сиднеј, Австралија
Миле Андоновски - Сиднеј, Австралија
Јован Тодороски - Сиднеј, Австрилија
Славе Ристески - Сиднеј, Австралија
Јане Манчев - Мелбурн, Австралија
Борис Димитриески - Мелбурн, Австралија
Круме Саздов - Мелбурн, Австралија
Предраг Иваноски - Аделаида, Австралија
Доне Димов - Камбера, Австралија
Трајче T. Трајковски - Перт, Австралија
Боби Серафимовски - Перт, Австралија
Наум Трајчески - Перт, Австралија
Слободан Диневски - Перт, Австралија
Маноли Станишев - Перт, Австралија